top of page

EVENTKOORDINATOR

Som eventkoordinator ansvarar du för att planera och genomföra olika event, allt från konferenser, kickoffer och andra företagsfester. 

Arbetsuppgifter

  1. Planering: Att skapa detaljerade planer för event, inklusive att välja plats, datum och tema samt att utforma scheman och aktiviteter.

  2. Budgethantering: Att upprätta och hantera budgetar och säkerställa att kostnaderna hålls inom ramarna för budgeten.

  3. Koordinering av leverantörer: Att boka och samordna leverantörer som catering, underhållning, blommor, och teknisk utrustning för att säkerställa att alla detaljer är på plats.

  4. Kommunikation: Att kommunicera med kunder, deltagare och andra intressenter för att informera om eventet, samla in feedback och lösa eventuella utmaningar som kan uppstå.

  5. Logistik: Att hantera logistiska detaljer såsom transport, boende och parkering för deltagare och medverkande.

  6. Deltagarhantering: Att registrera deltagare, hantera biljettförsäljning och svara på frågor från deltagare före och under evenemanget.

  7. Utvärdering: Att utvärdera evenemanget efteråt för att bedöma dess framgång och samla in feedback för framtida förbättringar.

Konsultuppdrag

Som konsult hos oss innebär det att du ingår i vårt konsultnätverk och får förfrågningar om att delta och driva projekt. Du är antingen frilansare, egenföretagare eller fakturerar via Frilans finans/ Cool Company. 

Du får tillgång till vårt kontor i centrala Umeå, Storgatan 51A där du kan jobba ifrån under ditt pågående uppdrag. Du bjuds också in till AWs och andra trevligheter tillsammans med de andra konsulterna.

Vi har licenser via Teams och flertal eventverktyg som du får nyttja. Vi ser dock att du har egen dator och telefon.

Låter det intressant?

Läs mer om våra andra lediga konsulttjänster

bottom of page