top of page

MÖTEN & FÖRETAGSEVENT

Samla kollegorna för en värdeskapande konferens - och se till att ha roligt tillsammans!

Vi som arbetar på StoryAct Agency är projektledare, eventkoordinatorer och eventproducenter. Och vi jobbar med alla delar av ett möte eller event, allt från deltagarhantering, lokalbokningar till komplexa logistiklösningar och konceptutveckling.

Beroende på vilket behov våra kunder har så kan vi erbjuda mindre insatser, såsom lokalbokningar, deltagarhantering, eller endast mindre administrativa uppgifter. 

 

Men vi glänser när vi får hjälpa er med hela resan. Allt från koncept och idé till produktion och genomförande. För vi älskar helt enkelt att jobba tillsammans!
 

KONFERENS & MÖTEN

Oavsett om ditt möte eller konferens är fysiskt, digitalt eller hybrid så hjälper vi dig hela vägen, från deltagarhantering till att första gästen är på plats. 

Moderator konferens

KICKOFF & UNDERHÅLLNING

Ett av våra vanligaste uppdrag är kickoffer. Ofta är en kickoff under flera dagar, där både viktigt innehåll ska förmedlas i form av en konferens, till att man vill samlas under en härlig teambuilding-aktivitetet, matupplevelser och underhållning på kvällen. Vi anpassar oss till kundens behov och skräddarsyr innehållet beroende på hur mycket kunden själva vill göra. 

Kickoff och underhållning

LÅT OSS TALA OM DELTAGARHANTERING...

Vi vet att det är här skon klämmer. Vi vet att det är här som kunder suckar djupt där de sitter med elva olika excel-filer för att hålla koll på alla deltagare och dess information. Och vi vet också hur mycket tid detta tar om man inte har de rätta verktygen på plats. Vilken tur att vi har det. Vi har arbetat med deltagarhantering så länge vi kan minnas. Vi vågar säga att vi är experter på det. Och natruligtvis har vi webbaserade anmälningssystem som både skickar ut inbjudningar, skräddarsyr anmälningsformulär utifrån er grafiska profil, skickar ut påminnelser och bekräftelser. Vi kan även producera namnskyltar via systemet, registrera deltagarna på plats och skicka utvärdering efter eventet.

Vi ser till att eliminera alla risker, arbeta tidseffektivt och skapar överskådliga listor. Så ni kan luta er tillbaka nu. 

Deltagarhantering
bottom of page