top of page

GRAFISK DESIGNER

Som grafisk designer ansvarar du för att skapa visuella koncept och grafiska lösningar för olika ändamål, från reklam och marknadsföring till webbdesign och varumärkesidentitet

Arbetsuppgifter

  1. Kreativ konceptualisering: Att utveckla visuella koncept och idéer baserat på kundens behov, varumärkesidentitet och målgrupp.

  2. Grafisk design: Att skapa grafiska element såsom logotyper, broschyrer, affischer, webbsidor och annonsmaterial med hjälp av olika designverktyg och tekniker.

  3. Bildbehandling: Att bearbeta och manipulera bilder för att förbättra kvaliteten, anpassa storlek eller skapa specifika effekter som behövs för olika projekt.

  4. Typografi: Att välja och anpassa typsnitt för att skapa en enhetlig och lättläst design, samt att utforska typografiska behandlingar för att förstärka budskapet.

  5. Varumärkesidentitet: Att utveckla och implementera grafiska element såsom logotyper, färgpaletter och typsnitt för att skapa en distinkt varumärkesidentitet.

  6. Samarbete: Att samarbeta med kunder, copywriters, marknadsförare och andra kreativa teammedlemmar för att förstå projektets mål och leverera effektiva designlösningar.

  7. Feedback och revisioner: Att ta emot feedback från kunder och andra intressenter och genomföra eventuella nödvändiga ändringar eller revisioner för att säkerställa kundens tillfredsställelse.

Konsultuppdrag

Som konsult hos oss innebär det att du ingår i vårt konsultnätverk och får förfrågningar om att delta och driva projekt. Du är antingen frilansare, egenföretagare eller fakturerar via Frilans finans/ Cool Company. 

Du får tillgång till vårt kontor i centrala Umeå, Storgatan 51A där du kan jobba ifrån under ditt pågående uppdrag. Du bjuds också in till AWs och andra trevligheter tillsammans med de andra konsulterna.

Vi har licenser via Teams och CRM-systemet Pipedrive som du får nyttja. Vi ser dock att du har egen dator och telefon.

Låter det intressant?

Läs mer om våra andra lediga konsulttjänster

bottom of page