top of page
Planera galapremiär

JUBILEUM & GALOR

Vi har lång erfarenhet av att arbete med koncept och utförande av jubileum och galor. Upplevelsen och underhållning brukar ha stort fokus tillsammans med berättandet av en historia då företag firar jämt. Men allt avslutas ofta i ett crescendo. Och där levererar vi!

Röda mattan

GÄSTA & FESTAA

Vårt mål är att ni som företag, eller du som beställare, ska kunna vara gäst på din egen fest. Kunna luta er tillbaka, njuta av matupplevelsen eller varför inte veva servetten i luften när en känd artist spelar din favoritlåt från scenen.

GALA & PREMIÄR

Project Name

Vi är vana att arrangera större galor och filmpremiärer. För det krävs gedigen kunskap för att arrangera en filmpremiär. Vi har etablerade samarbeten med de större nyhetsbyråerna för mediabevakning och är vana vid de regler som gäller vid röda mattan-fotografering. 

Vi arrangerar också andra typer av galor, där gästerna får känna sig exklusiva för en kväll. Det är vår expertis.

Filmpremiär
Jubileum

JUBILEUM

Project Name

Alla företag fyller jämnt någongång och det vill vi ska firas ordentligt. Därför hjälper vi kunder att se över årshjulet på vilka nedslag som bör göras, både internt och externt för att fira lite extra. 

AWARDS

Project Name

Vid jubileum eller galor vill man gärna prisa de medarbetare eller personer som under året gjort något hedersamt eller extraordinärt. En prisutdelning kräver ett komplext scenprogram, tydliga körscheman och eventproducenter. Det kan vi hjälpa er med.

Prisutdelning
bottom of page