top of page

VÅRT HÅLLBARHETSARBETE INOM EVENT


Vi vill vara en aktör, en eventbyrå som vågar ta steget att ändra vissa mönster och invanda rutiner när det kommer till event. Vi vill våga visa andra vägar, för klimatet, för miljön och för framtiden.Vår bransch har inte det bästa rykten, låt oss vara transparenta med det. Därför är det så oerhört viktigt för oss att visa att vi vågar ta steget, mot en hållbar framtid.


Vi säger som det är och visar på tydliga lösningar för att tänka om och tänka rätt. Därför erbjuder vi relevant kompetens, rådgivning och lösningar för att hitta den mest hållbara vägen fram. Det gäller såväl ur ett miljöperspektiv, som socialt hållbart som ekonomiskt.


MEDVETNA VAL OCH HÅLLBARA BESLUT


Vi har som mål att våra kunder ska lämna så lite klimatpåverkan som möjligt, både i de event som genomförs men även i andra projekt. Och det är vårt ansvar att upplysa dem hur. Vi uppmuntrar till att certifiera eventen enligt hållbara event. Det är ett digitalt verktyg som används som helhetslösning för hållbarhetsarbete inom evenemang. De utgår från FN:s globala mål och kopplar in en oberoende revisor som granskar eventet för att sedan stötta, utmana och ge konkreta tips för att slutligen kunna certifiera projektet eller eventet som ett hållbart event.

INSPIRERA

Vår vision och mål är att vi ska kunna inspirera andra i vår bransch och också våga ställa mer krav. Och vi hoppas att vi kan inspirera våra samarbetspartners och leverantörer att även de göra mer medvetna val.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page