top of page

SÄLJARE

Som säljare ansvarar du för införsäljning av såväl sponsringsprojekt, mässor som andra säljrelaterade jobb.

Arbetsuppgifter

En säljare är ansvarig för att främja och sälja antingen produkter eller tjänster till kunder.

  1. Prospektering: Att identifiera potentiella kunder och nya affärsmöjligheter genom att utföra marknadsundersökningar, nykundssamtal, eller använda olika marknadsföringskanaler.

  2. Kundrelationer: Att bygga och underhålla långsiktiga relationer med befintliga och potentiella kunder genom att förstå deras behov och önskemål och erbjuda skräddarsydda lösningar.

  3. Försäljningspresentationer: Att presentera företagets produkter eller tjänster på ett värdeskapande sätt.

  4. Budgetering: Att landa i pris, villkor och andra detaljer med kunderna för att slutföra försäljningsavtal och maximera kundens investering.

  5. Uppföljning: Att följa upp med kunder efter försäljningen för att säkerställa att de känner sig nöjda, lösa eventuella problem och upprätthålla långsiktiga affärsrelationer.

  6. Rapportering: Att rapportera försäljningsaktiviteter, resultat och marknadstrender till ledning för att stödja beslutsfattande och strategisk planering.

I vissa av våra projekt utgår fast arvode och i visa projekt en provisionsbaserad lösning. 

Konsultuppdrag

Som konsult hos oss innebär det att du ingår i vårt konsultnätverk och får förfrågningar om att delta och driva projekt. Du är antingen frilansare, egenföretagare eller fakturerar via Frilans finans/ Cool Company. 

Du får tillgång till vårt kontor i centrala Umeå, Storgatan 51A där du kan jobba ifrån under ditt pågående uppdrag. Du bjuds också in till AWs och andra trevligheter tillsammans med de andra konsulterna.

Vi har licenser via Teams och CRM-systemet Pipedrive som du får nyttja. Vi ser dock att du har egen dator och telefon.

Låter det intressant?

Läs mer om våra andra lediga konsulttjänster

bottom of page