top of page
Forest Road

EN HÅLLBAR EVENTBYRÅ

VI GÖR DIG MEDVETEN

Vi vill vara en aktör, en eventbyrå som vågar ta steget att ändra vissa mönster och invanda rutiner när det kommer till event. Vi vill våga visa andra vägar, för klimatet, för miljön och för framtiden. 

MEDVETNA VAL

Vi är helt transparenta med våra kunder. Vi säger som det är och visar på tydliga lösningar för att tänka om och tänka rätt. Därför erbjuder vi relevant kompetens, rådgivning och lösningar för att hitta den mest hållbara vägen fram. Det gäller såväl ur ett miljöperspektiv, som socialt hållbart som ekonomiskt. 

Våra medarbetare arbetar ständigt att förbättra sin kompetens inom hållbarhet. Det gör att vi kan arbeta proaktivt och effektivt samtidigt som vi ständigt utvärderar. 

2

INGET SLIT OCH SLÄNG

Vi vet att vi lever i en bransch som historiskt använder sig av mycket engångsmaterial. Det vill vi ändra på. Vi rekommenderar alltid våra kunder till digitaliserade lösningar, återbruk och möjlighet till att återanvända material. Vi trycker t ex sällan material med årtal på, eftersom vi vill kunna återanvända materialet även nästkommande år. Vi gör helt enkelt medvetna val, stort som smått. 

3

UTBILDNING & CERTIFIERING

Vi erbjuder våra kunder utbildning inom hållbarhet och hållbara event. Vi uppmuntrar även till att certifiera eventen enligt hållbara event. Det är ett digitalt verktyg som används som helhetslösning för hållbarhetsarbete inom evenemang. De utgår från FN:s globala mål och kopplar in en oberoende revisor som granskar eventet för att sedan stötta, utmana och ge konkreta tips för att slutligen kunna certifiera projektet eller eventet som ett hållbart event. 

bottom of page