top of page
Forest Road

FRÅN UMEÅ TILL VÄRLDEN

FRÅN EN EVENTBYRÅ I UMEÅ MED ANSVAR MOT VÄRLDEN 

Vår event- och brand engagementbyrå är förankrad i Umeå. Men oavsett att vi har vårt huvudsäte i en mindre stad är det inte desto mindre viktigt att vi visar branschen i Sverige, ja till och med världen, hur man arbetar hållbart med event och arrangemang. 

Vi har som mål att våra kunder ska lämna så lite klimatpåverkan som möjligt, både i de event som genomförs men även i andra projekt. Och det är vårt ansvar att upplysa dem hur. 

Inspirera

Vår vision och mål är att vi ska kunna inspirera andra i vår bransch och också våga ställa mer krav. Och vi hoppas att vi kan inspirera våra samarbetspartners och leverantörer att även de göra mer medvetna val.

Certifiering

Vi uppmuntrar till att certifiera eventen enligt hållbara event. Det är ett digitalt verktyg som används som helhetslösning för hållbarhetsarbete inom evenemang. De utgår från FN:s globala mål och kopplar in en oberoende revisor som granskar eventet för att sedan stötta, utmana och ge konkreta tips för att slutligen kunna certifiera projektet eller eventet som ett hållbart event. 

bottom of page