top of page

ons 09 aug.

|

Nolia

Sagornas värld

En upplevelsevärld för barn och barnfamiljer under Noliamässan.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Sagornas värld
Sagornas värld

Tid och plats

09 aug. 2023 10:00 – 13 aug. 2023 16:00

Nolia, Signalvägen 3, 903 22 Umeå, Sverige

Om evenemanget

Under Noliamässan 9-13 aug 2023 bygger StoryAct Agency, i samarbete med Nolia, en upplevelsevärld på 1000 kvm på temat ”Sagornas värld”. Syftet är att lyfta barns fantasi och hitta ett forum där de får utveckla sitt eget berättande, skapa sina egna sagor och inspireras av olika världar.

Här får barnen uppleva en sagoskog där de kan få utforska naturen och dess resurser. Passa på att pyssla med Pyssel-Jenny, leka i lekstugan eller prova specialsydda sagokläder i fotohörnan.

För de mindre barnen finns ett miniland fyllt av spännande rum att krypa in i, saker att leka med och en mysig hörna för amning eller att värma barnmat.

Kliv in i den magiska upplevelsetunneln eller hämta ut ett körkort och tuta och kör på bilbanan inne i upplevelsevärlden.

För de lite större barnen finns en gaminghörna där även den fantastiska världen av digitala spel får sin plats.

Missa inte att ta en paus i all lek och utforskande och besök bokhörnan, där barnen kan dyka in i sagans värld, för en lugn stund tillsammans med sin familj.

Se till att besöka informationsmontern i mitten av landet. Där hämtar ni ut skattkartan för en spännande upplevelsejakt runt området. Pröva lyckan i sagohjulet eller fiska efter godsaker i fiskdammen.

I montern finns även Sveriges första AI-baserade sagosamling till försäljning!

Boken är skapad av StoryAct Agency och finns att köpa i både fysisk form och som ljudbok. Sagosamlingen är en spännande bok med sju olika sagor, som bygger på idéer från barn i olika åldrar. Den är sedan skapad med hjälp av olika AI-verktyg och bearbetad av StoryAct. Begränsat antal, så se till att skaffa ditt exemplar i tid!

Sagornas värld har något för att barn i alla åldrar och även för hela familjen. 

Alla är välkomna!

Dela detta evenemang

bottom of page