top of page
1703342561871.jpg

VINPROVNING & SMAKUPPLEVELSE

BAKGRUND & UPPLÄGG

Det finns flera sätt att förbättra upplevelsen av mat och dryck, exempelvis genom att kombinera råvaror på rätt sätt och genom olika smaksättning. Utöver att lära er mer om det visar Kristian från Visionary Wine även hur man kan tillämpa musik och storytelling för att ytterligare lyfta helhetsupplevelsen. En ny och spännande värld öppnar upp sig när man börjar utforska effekterna av sinnen som mer sällsynt tillämpas i mat- och dryckessammanhang.

 

Kristian har lång erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen med bland annat en bakgrund som chefssommelier på Köksbaren i Umeå. Utöver det bedriver även forskningsstudier på Umeå Universitet där han undersöker hur våra olika sinnen påverkar upplevelsen av vin.

 

Inför provningen läser Kristian på om ert företag och väljer ut en stil på vin som representerar era värderingar och nyckelord, han skapar sedan ett narrativ som väver samman vinstilen med ert företag. Baserat på det får ni därefter prova 4 viner tillsammans med matchade tilltugg, där ni utöver att lära er mer om kombination av mat och dryck också lär er hur man i praktiken kan tillämpa ljud och storytelling i måltidssammanhang.

VINPROVNING 

Vin, mat, storytelling och musik - Lär dig mer om hur de samverkar för att tillsammans förhöja måltidsupplevelser!

TID

1,5 - 2 timmar

PLATS

Vi föreslår att ni helst är i företagets egna lokaler. Går inte det löser vi så ni får vara på en restaurang. 

Antal deltagare

Minimum 10 pers. Ingen maxgräns.

KOSTNAD

fr. 850 kr/pers exkl. moms

1703342561871.jpg
Vinprovning
image1.jpeg
image4.jpeg
Foto 2023-11-29 16 27 34 (1).jpg
bottom of page